Ferieboliger leies ut på Løkken Gård hele året


Velkommen til Løkken Gårds feriehus på vakre Hvaler! Våre idylliske ferieboliger er det perfekte stedet for deg å nyte en avslappende ferie ved sjøen. Beliggende i hjertet av Hvaler-skjærgården, tilbyr vi enestående naturopplevelser, krystallklart vann og kystperler som venter på å bli oppdaget.

Ferieboligene kombinerer moderne komfort med autentisk sjarm. Med sin sjøutsikt og nærhet til badestrender, er det ideelt for familier, par eller grupper som søker en uforglemmelig sommerferie. Enten du ønsker å utforske øyenes vakre strender, nyte båtliv og fiskemuligheter, eller bare slappe av i solen på terrassen, vil vårt feriehus imøtekomme dine behov.

Feriehuset vårt er utstyrt med alle nødvendige fasiliteter, inkludert et fullt utstyrt kjøkken, komfortable soverom og en koselig stue med peis. Vi tilbyr også utendørs grillmuligheter, slik at du kan nyte deilige måltider i friluft.

Oppdag alt Hvaler har å tilby, fra spektakulære solnedganger til utallige aktiviteter som kajakkpadling, fotturer eller utforsking av lokale severdigheter. Løkken Gårds ferieboliger og utleiehytter på Hvaler venter på å gi deg en minnerik og avslappende ferieopplevelse.

Bestill ditt opphold hos oss i dag og nyt en unik ferieopplevelse på Hvaler - Norges perle i skjærgården! Adressen er Vauerveien 197, 1684 Vesterøy.

Utleiepriser ferieboliger Hvaler:


Ønsker du å leie, ta kontakt for mer informasjon.