Om Oss

Velkommen til Løkken Gård - hvor vi produserer de beste chiliene med miljøvennlige landbruksmetoder. Vårt mål er å skape et bærekraftig landbruk med fokus på jordhelse, menneskene som jobber med avlingene og kundene som nyter produktene våre.

I hjertet av gården ligger troen på kraften i et bærekraftig landbruk. Vi benytter de nyeste øko-vennlige metodene som fremmer og styrker økosystemet. Ved å fokusere på sunne jordforhold, biologisk mangfold og vannbevaring, dyrker vi høykvalitetschili som både er bra for deg og planeten. 

Løkken Gård er mer enn bare en virksomhet - det er en livsstil. Vi tror på betydningen av fellesskap, noe som innebærer å støtte lokale bedrifter og bidra til å styrke den lokale økonomien. Derfor samarbeider vi med lokale leverandører og produsenter for å fremme et mer rettferdig og styrket matsystem.

Spennende ting skjer på Løkken Gård i 2023! Vi er stolte over å kunne starte produksjon av den hjerne-styrkende Lion's Mane-soppen, eller piggsvinsopp som den heter på norsk, som dyrkes i vårt nye, toppmoderne innendørs sopplaboratorium.

Forskning har vist at Lion's Mane kan bidra til å beskytte og forbedre hjernens funksjon, og kan derfor være nyttig i behandling av nevrologiske sykdommer som Alzheimers, Parkinsons og multippel sklerose. Studier har også vist at Lion's Mane kan ha en positiv effekt på angst og depresjon, og kan bidra til å øke kognitiv funksjon og hukommelse. Det er i tillegg en av de mest velsmakende gourmet soppene som finnes.

 

Vi er også glade for å kunngjøre at vi har tatt et stort skritt mot å minimere vårt miljøavtrykk ved å installere et nytt og naturlig vannoppsamlingssystem. Dette systemet filtrerer regnvannet som vi så bruker til å vanne plantene på gården, slik at vi unngår å bruke klorholdig kranvann som ofte inneholder mikroplast og andre uønskede kjemikalier. Dette gir ikke bare en bedre vannkvalitet til plantene våre, men fremmer også miljøet.

Vi brenner for å ivareta både planeten og kundene våre, og det nye naturlige vannoppsamlingssystemet bidrar til å redusere miljøpåvirkningen og samtidig sikre at vi leverer produkter av topp kvalitet.

Enten du leter etter den perfekte ingrediensen til å krydre favorittretten din med, eller ønsker å gjøre en positiv forskjell med matvalgene dine, vil du smake forskjellen på våre gårdsprodukter.

Vi ønsker å samarbeide med bedrifter, kunder og lokale aktører som deler vår visjon om bærekraft og kvalitetsprodukter. Ta gjerne kontakt med oss for å diskutere mulige samarbeidsprosjekter eller bare for å lære mer om hva vi gjør på gården. Besøk nettsiden vår for å få vite mer om produktene, metodene og vårt engasjement for et bærekraftig landbruk, og ta gjerne kontakt hvis du har spørsmål eller tilbakemeldinger. Takk for at du velger Løkken Gård.